Najave

Predstavljanje knjige “Veština lečenja mojih predaka”

U sredu, 9. novembra 2016. godine u 19 časova u sali biblioteke Ljubiša R Đenić u Čajetini biće predstavljena knjiga “Veština lečenja mojih predaka – Dečanska metoda za sve bolesti” Radomira Antića.

antic16-1

U ovoj knjizi se na jednostavan i praktičan način objašnjava gde se nalaze uzroci bolesti i kako je statika kostura čoveka najvažnija za očuvanje zdravlja. Autor će ovom prilikom pokazati zašto su ortopedi -kostolomci vekovima bili popularni u narodu, a planirana je i demonstracija zahvata koje pacijenti mogu i samostalno da izvedu.

Radomir Antić je po činu potpukovnik u penziji, a knjiga “Veština lečenja mojih predaka” je njegovo drugo delo u kome je predstavljena porodična tradicija duga 150 godina. Ova tradicija se prenosila sa kolena na koleno a gospodin Antić je učio od dede i majke i uspešno nastavlja tradiciju sa svojom decom.

Gospodin Antić ima zvanje višeg sportskog fizioterapeuta od 2005. godine, a 2002.godine je dobio i blagoslov manastira Hilandar za svoje isceliteljske ruke. Zahvaljujući Udruženju sportske medicine promovisan je za počasnog doktora sportske medicine na kongresu u Grčkoj.