Manifestacije Novosti Turizam

Zlatibor domaćin desete policijade

Sindikat srpske policije organizuje desetu po redu sportsku manifestaciju pod nazivom „Policijada 2017.“ koja se održava 16. i 17. juna na Zlatiboru. Svečano otvaranje manifestacije planirano je za petak 16. juna u 15.00 časova na platou ispred odmarališta „Sunčani breg“ na Zlatiboru. Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanje u okviru MUP Srbije.

Ove godine očekuje se oko 800 učesnika koji će se takmičiti u 12 disciplina a sastavni deo događaja je i turistički obilazak naše planinske lepotice koji će biti organizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor.

Policijada u organizaciji Sindikata srpske policije, svake godine okupi i niz uglednih zvanica iz vrha MUP i države, što svakako privlači veliku medijsku pažnju. Ove godine, pored gostiju iz Slovenije, koji su već tradicionalni gosti, prisutni će biti i predstavnici Sindikata bugarske policije.

Sportske discipline na Policijadi su: mali fudbal, basket, rukomet, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje.

Podršku u organizaciji manifestacije dala je opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor,odmaralište „Sunčani breg“ i Zaječarska pivara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *