Politika Vesti

Čajetinski SNS optužuje Stamatovića

Povereništvo Srpske napredne stranke Čajetina saopštava da se i danas kroz Stamatovićeva saopštenja moglo čuti njegovo čuveno geslo “Držte lopova” sa sve prstom uperenim u suprotnom pravcu od njegovog lokalno-privatnog budžeta i divljih gradilišta njegovih saradnika po Zlatiboru!

Smatramo da je skandalozno da Stamatović drži lekcije o bezbednosti kada njegovi dobro plaćeni saradnici svakodnevno najbrutalnije proganjaju i prete članovima Srpske napredne stranke u Čajetini i Zlatiboru!

Poštovani građani Srbije, kada čitate Stamatovićeve izlive poštenja, znajte da se radi o čoveku koji je po nalazu državnog revizora br. 231-36/2014-04 nenamenski potrošio preko 50 miliona dinara!

Verujemo da je i ova kriminalna radnja kvalifikovala Stamatovica da bude deo buducćeg tajkunskog opozicionog saveza a radi se o kupovini nepokretnosti od firme DANICA za potrebe komunalnog javnog preduzeća.

Opština bez raspisanog javnog oglasa o pribavljanju nepokretnosti, donosi odluku da kupi poslovni prostor za preko 50 miliona dinara (tadašnjih 500.000 evra protivvrednost).

Dokaz:izveštaj DRI i prekršajna prijava broj 218-31/2014-04, ŠTETA ZA OPŠTINU ČAJETINA OKO 500 HILjADA EURA!!!

Milan Stamatović, Đilasov pitomac, koji ovih dana u Šapcu polaže zakletvu na vernost Vuku Jeremiću, Zelenoviću i ostatku ekipe iz kluba milionera nas neće sprečiti da iznosimo istinu i borimo se protiv lopovluka!

Previše je zlatiborskih parcela prodato, nelegalnih objekata izgrađeno i zakona prekršeno u Čajetini zarad Stamatovićeve prljave kampanje i raskalašnog života njega i njegovoh saradnika.

Povereništvo Srpske napredne stranke Čajetina

One thought on “Čajetinski SNS optužuje Stamatovića

  1. Važno je da ste vi prepošteni…od vašeg poštenja a posebno “patriotizma” mi je muka…Pogledajte malo u svoje dvorište i šta rade prepošteni Siniša Mali, Goran Vesić, Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović, Igor Bečić…sve same “moralne veličine”!

Comments are closed.