Politika Vesti

Naprednjaci zlatiborskog okruga pružili podršku predsedniku Vučiću

Povodom teške situacije u kojoj se nalazi srpski narod na Kosovu i Metohiji povereništvo SNSa u Čajetini i gradski odbor SNSa u Užicu su pružili podršku politici predsednika Vučića. Užički naprednjaci u saopštenju kažu:

“Prateći sa velikom pažnjom i zabrinutošću složenu situaciju koja se dešava u našoj južnoj pokrajini Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice, ali i kompletno članstvo stoji uz svoj narod, uz državno rukovodstvo i uz predsednika Aleksandra Vučića.

U danima kada se na principe međunarodnog prava udara sa bezakonjem i silom, kada se na poruke mire i saradnje zvecka oružje i podižu blokade ubeđeni smo da se samo mudrom i racionalnom politikom koju sprovodi naš predsednik mogu dugoročno ostvariti interesi ove zemlje i ovog naroda.
Želja nas iz užičkog odbora Srpske napredne stranke je da na bilo koji način koji može pomoći prevazilaženje ove teške situacije pomognemo unapređenje položaja države Srbije i svih njenih građana. Zbog toga naš predsednik Aleksandar Vučić uvek može računati na nas.”

Povereništvo Srpske napredne stranke u Čajetini je na društvenim mrežama objavilo da pruža punu podršku našem narodu na srpskom Kosovu i Metohiji u borbi za opstanak u ovim teškim vremenima. Ceo srpski narod se danas brani na Kosovu i Metohiji od varvarskih i divljih nasrtaja albanskih terorista koji bi na silu da dobiju potvrdu svoje nepostojeće državnosti.

Imamo apsolutno poverenje u predsednika i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, koja je garant opstanka našeg naroda na Kosovu i Metohiji i odvraćajući faktor od svakog pokušaja da se nasiljem i progonom Srbima ponovi 2004-ta godina kada su Srbijom vladali tajkuni i namesnici stranih ambasada, nesposobni da zaštite svoj narod od progona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *