Politika Vesti

Saopštenje OO SNS Čajetina

Povereništvo opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Čajetini je medijima dostavilo saopštenje koje prenosimo u celost:

Predsednik najzaduženije opštine u Srbiji, opštine Čajetina, Milan Stamatović, čovek protiv koga se u Tužilaštvu za organizovani kriminal vodi postupak pod osnovanom sumnjom da je kao organizator kriminalne grupe oštetio budžet Republike Srbije u iznosu od 61 milion evra opet je imao izlive poštenja i patriotizma u svojim saopštenjima.

Greši Milan Stamatović ako misli da će najgorim uvredama i lažima protiv predsednika Srbije skrenuti pažnju sa optužbe da je kao organizator kriminalne grupe donosio brojne nezakonite odluke vezane za planska dokumenta, regulisanje namene zeljišta na Zlatiboru, falsifikovanje dokumanata, legalizacije objekata mimo Zakona i mnogih drugih protivzakonitih radnji.

Najveći trgovac srpskom zemljom neposrednom pogodbom, patriota do poslednje prodate zlatiborske parcele, ljubitelj bezakonja, mrzitelj postupka javnih nabavki, do pre godinu dana najveći protivnik Evrope a danas najveći evrofanatik deli lekcije!!!!

Verujemo da će u tom opozicionom savezu, Savezu za Srbiju, toj ličnoj karti propasti Srbije, Stamatović imati posebno mesto jer je bio član svih stranaka koje će činiti taj savez.

Nekadašnji kavgadžija sa sirogojnskih vašara je nervozan!

Saradnici ga napuštaju a već nekoliko nezakonitih odluka u lokalnoj skupštini njegovi odbornici nisu hteli da podrže!

Onako bahat i nervozan preti i vređa!

U tom novom opozicionom savezu neka potraži odgovore od svojih drugara zašto je Srbija bila pred bankrotom 2012. godine.

Neka im ispriča kako su on i njegov predsednik reagovali sa dva i po saopštenja na jednostrano proglašenje nezavisnosti na teritoriji južne srpske pokrajine Kosova i Metohije.

Neka se sete martovskog pogroma Srba iz južne srpske pokrajine za vreme njihove vladavine!

Neka se sete prebijanja, progona Srba kao i paljenja i pljački srpskih svetinja dok su oni pljačkali Srbiju i nisu bili obavešteni o onome na šta su bili nesposobni da reaguju kao vlast i zaštite svoj narod!

A taj novi opozicioni savez gde je krenuo Stamatović, kako kažu Savez za Srbiju možemo opisati jednostavno: Niti manjeg saveza niti više lopova!

Povereništvo Srpske napredne stranke Čajetina