Politika Vesti

Užički SNS uz predsednika Republike

U trenucima kada predsednik Aleksandar Vučić svim snagama bije bitku za Kosovo i Metohiju i pokušava da sve ono što su neki pre njega pogrešno radili ispravi i izvuče maksimum za naš narod, Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice mu daje punu podršku.

Uvereni da samo jedinstveni na nivou države i naroda možemo istrajati u odbrani ključnih nacionalnih interesa, najoštrije osuđujemo sramotno ponašanje tajkunsko-lopovske koalicije predvođene Đilasom, Jeremićem, Obradovićem i sličnima koji su prodavali nacionalne i državne interese dok su bili na vlasti zarad ličnog bogaćenja. Neki od njih se vode logikom „što Srbiji gore to su veće šanse da dođemo na vlast“, drugi očigledno nisu svesni trenutka u kome se Srbija nalazi i odgovornosti koji nosi vreme pred nama, a treći su angažovani direktno na urušavanju stabilnosti zemlje.

Dajemo punu podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za bolju Srbiju sa porukom da su Užice i Užičani u ovim prelomnim trenucima za budućnost Srbije uz njega.