Politika Vesti

Za 11.oktobar zakazana 30 sednica SO Čajetina

Predsednik SO Čajetina Miloje Rajović je za 11.oktobar zakazao 30.sednicu SO Čajetina. Odbornici će ovom prilikom razmatrati osamnaest tačaka dnevnog reda. Pred odbornicima će se naći izeštaj o radu Predškolske ustanove “Radost” za radnu 2017/2018. godinu i godišnji plan rada za radnu 2018/2019.godinu kao i izmene finansijskog plana Zlatiborskog Eko – Agrara za tekuću godinu.

Odbornici će razmatrati i odluku o raspodeli dobiti KJP ZLatibor za 2017.godinu i izmene o uslovima i načinu postavljanja privremenih montažnih objekata i drugih pokretnih objekata na javnim površinama.

Na dnevnom redu će biti razrešenje i imenovanje članova školskih odbora u školama na teritoriji opštine Čajetina, kao i imenovanje direktora Biblioteke “Ljubiša R. Đenić”.

Biće razmatrano i više tačaka imovinsko – pravnog karaktera vezano za otuđivanje građevinskog zemljišta, predlog odluke o kupovini nopokretne imovine preduzeća “Danica” kao i predlog o ukidanju svojstva nekategorisanog puta u naseljenom mestu Zlatibor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *