13 thoughts on “Zlatibor do 17 časova bez vode

 1. Bas lepo. Na odmoru , a vode jos nema iako je proslo 17h, a vodovod se ne javlja na broj telefona. Da li ima neka novija informacija o snabdevanju sa vodom?

 2. Kad ce da dodje voda , proslo je 17 casova ? Sramota, u jeku sezone , ne mozete da popravite cev 12 sati.

 3. Ono što smo mi dobili kao informaciju je da su ekipe na terenu i da se radi o magistralnom cevovodu što otežava rad. Naša redakcija razume Vašu reakciju i iskreno nam je žao zbog nastale situacije.

 4. Razumemo svi mi i pucanje cevi i sve , ali ovo je ipak turisticko mesto i celo jutro i ceo dan bez vode sa malom decom i bebama je stvarno jako veliki problem, posebno sto je napolju hladno i deca su mokra i moraju da se okupaju pre spavanja. Niko nije ocekivao da ovako dugo budemo bez vode , uzas.

 5. Strasno. Nema vode evo 19h a niti obavestenja kada ce stici.
  Odlican odmor da ga covek nepozeli.

 6. Molim vas za najnoviju informaciju o tome kada će voda stići.Hvala

 7. Pa to su znali koji je cevovod cim su izasli na intervenciju. Zasto onda informacija do 17h nece biti. Vec do 00h napisite ili 24h . Nije mi jasno ko ce platiti ovakav odmor. Ja sutra idem a gazdarica neka od vas ( grada) trazi deo novca koji joj nece biti isplacen

 8. Kvar je saniran i u toku večeri bi voda trebala da stigne u sva naselja na Zlatiboru. Žao nam je zbog neugodnosti koje ste imali, ali kada su havarije u pitanju nikada se ne zna koliko će tačno trajati popravka dok radovi ne počnu. Voleli bi da nam ukoliko možete da prenesete iskustva iz Vašeg grada kako vaša komunalna preduzeća reaguju kada dođe do kvara na vodovodnoj mreži.

 9. Evo odgovora na vase pitanje : u delu Beograda zvani Konjarnik pre 3 nedelje je kvar saniran za 2 sata, a u Pozarevcu ozbiljan kvar proslog meseca u delu grada Zabela saniran je bio za 5 sati -od 8 ujutru do 1 popodne . I jos jedna najbitnija stvar – uvek nam se neko javi na dezurne brojeve telefona da nam bar kaze -ne znamo . Da nije vas ovde na ovoj stranici, kako bismo znali kada ce stici voda, s obzirom da na brojeve telefona vodovoda se niko ne javlja? To nije u redu. Hvala vama sto ste nas obavestavali , nadamo se da ce voda stici svake sekunde ….

 10. Voda jos uvek nije stigla, ne znam kakvo je ovo obavestenje.

 11. Odrzavaju se redovno linije. Ja za 7godina nisam doziveo minut bez vode ili struje.

Comments are closed.