Fudbal Sport

56. MOSI – Čajetinci igraju za 1.mesto u grupi

Prvi takmičarski dan 56. MOSI igara je doneo dosta uzbuđenja u Skolcu, a čajetinske ekipe su zabeležile solidne rezultate. Posebno je bilo zanimljivo na terenima za mali fudbal gde je čajetinska ekipa 4.jula ostala neporažena.

Izvor: privatna arhiva/facebook

U prvoj utakmici Čajetinci su odmerili snage sa ekipom Plužine. Ekipa za koju su nastupili Željko Kostadinović, Nemanja Kutelšić, Mihajlo Vujović, Dragan Spasenić, Momčilo Mihailović, Marko Kostadinović, Žarko Ljubojević i Mirko Melović je na startu takmičenja odigrala 4:4 sa ekipom Plužine iz Crne Gore. U drugom meču prvog kola ekipa Rogatice je bila bolja od Novog Goražda, a ova utakmica je završena rezultatom 6:2.

U drugom kolu Čajetina je igrala sa Rogaticom. U teškoj i dinamičnoj utakmici Čajetinci su postigli tri gola ali je to bilo dovoljno samo za drugi remi u danu.

U petak, 5.jula Čajetinu očekuje presudna utakmica u grupi protiv ekipe Novo Goražde. Čajetina iz dve utakmice ima dva boda dok Plužine i Rogatica imaju po četiri.

Čajetincima u trećoj utakmici grupne faze treba pobeda protiv ekipe Novo Goražde i dobra gol razlika (+7) uz remi Rogatice i Plužina za prvo mesto u grupi i plasman u polufinale turnira. Ova utakmica počinje u 9 časova, a mi ekipi Čajetine želimo puno uspeha.

Tekst је objavljen u okviru projekta Čajetinski sportski almanah koji je sufinansiran od opštine Čajetina u okviru Medijskog konkursa za 2019.