Događaji Fudbal Sport

FK Zlatibor bez poraza u jesenjem delu prvenstva

Lider na tabeli zone Drina, FK Zlatibor u nedelju na Švajcariji dočekuje ekipu Rađevca iz Krupnja. Svim navijačima Zlatibora je i dalje u sećanju duel ove dve ekipe iz prošle sezone, kada su gosti ostali neporaženi, a domaćinu poništena dva gola u samom finišu i time propuštena velika prilika da se uđe u viši rang.

veljko-radulovic2

O predstojećem susretu i smanjenju bodovne razlike u odnosu na Bajnobaštane, predsednik Zlatibora Veljko Radulović kaže:

“To što se događalo u prošloj sezoni je iza nas. Kvalitetnija smo ekipa i pobedom obezbeđujemo prvo mesto na kraju prvog dela. Naši rezultati su u skladu sa očekivanjima a možda i bolji. Nije za brigu to što je smanjena prednost u odnosu na Slogu jer smo igrali nerešeno protiv ekipe Prova koja je sigurno naše najteže gostovanje u ovom prvenstvu. Želim da istaknem izuzetno gostoprimstvo domaćina i predsednika Terzića u Provu, koje ćemo naravno uzvratiti na Zlatiboru.“

zlatibor_cajetinaČajetinci imaju manjih problema sa povredama i kartonima, ali će iskusni Milan Čančarević sigurno pronaći dobitnu kombinaciju i za Rađevac, ali i za gostovanje u Valjevu u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva.

U dosadašnjem toku prvenstva Zlatibor je zabeležio jedanest pobeda i dva remija, tako da u ovom trenutku ima 35 bodova, dok je Sloga 1940 iz Bajine Bašte na drugom mestu sa 30 poena (devet pobeda, tri remija i jedan poraz), a ekipa Provo je treća sa 24 boda

D.Milojević