Događaji Fudbal Sport Video

Javor bolji od Zlatibora

Juče su na Zlatiboru snage odmerile ekipe FK Zlatibora i FK Javora.

javor2

Za Zlatibor su igrali Jovanović, Marić, Goronjić, Stanić, Todorović, Željko Kostadinović, Vidoje Luković, Marko Kostadinović, Janković, Mudrinić i Milosavljević, a u igru su ušli: Vladan Luković, Vujović, Lazović, Ječmenica i Jeveričić.

Trener FK Javora je utakmicu počeo u sledećem sastavu: Mišić, Đorđević, Miletić, Valiđo, Šofranac, Vidić, Docić, Veselinović, Milošković, Zlatković i Račić, a u igru su ušli i Gafurov, Čečarić, Dražić, Kolaković i Vujović.

Prvo poluvreme je u igri bilo izjednačeno. Obe ekipe su imale po nekoliko šansi a u finišu prvog dela golman Zlatibora Jovanović je uspeo da obrani i penal. Nažalost, on je na poluvremenu napustio teren zbog povrede, a u nastavku ga je zamenio Jeveričić.

javor3

U drugom poluvremenu dosta se kombinovalo na sredini terena. Gosti su imali par izglednih prilika zbog nesigurnosti golmana Jeveričića, ali je Zlatibor prvi došao u vođstvo. Vladan Luković je u 80 minutu uspeo da umake odbrani gostiju i da loptu smesti u mrežu.

javor1

No, gosti se nisu predali već su nastavili sa napadima i u 82 minutu Gafurov je izjedančio posle greške golmana domaćih, a četiri minuta kasnije Šofranac je goste doveo do pobede, posle druge greške golmana.

 


 

gafurov, Šofranac