Skijanje Sport Video

SK Zvezda se priprema u Sjenici

Takmičari Smučarskog kluba Zvezda ove nedelje borave u Sjenici gde se pripremaju za predstojeću sezonu u okviru IBU trening kampa koji organizuje Međunarodna biatlon federacija. Ovom prilikom se mladi sportisti sa Zlatibora pripremaju zajedno sa sportistima iz Rumunije, Bugarske, Grčke, BiH i Makedonije. Sa mladim sportistima u SC Žare rade treneri iz Slovenije i Estonije.

Mina Ilić, predsednica SK Zvezda je za zlatibor.tv izjvila da je zadovoljna dosadašnjim tokom priprema.

“Na kampu učestvuje sedmoro naših takmičara 2005-2006 godište, kao i najbolja smučarka Srbije Anja Ilić. Moram istaći da su ovde odlični uslovi i da je lepo što mi blizu Zlatibora imamo upravo ovakve uslove gde možemo i da pucamo i da vozimo rolere nesmetano, što nažalost ne možemo na Zlatiboru, istakla je Mina Ilić.

Najbolja mlađa takmičarka SK Zvezda, Ana Jeremić je ovom prlikom rekla kako je do sada dosta naučila od starijih kolega i da se dosta radi na tehnici.

“Lepo nam je. Družimo se a kada završimo treninge malo se i igramo, sumirala je svoje utiske gospođica Jeremić.

Direktor SC Žare Mirsad Hodžić je zadovoljan saradnjom sa zlatiborskim smučarima, i najavljuje da će ove godine staza i strelište dobiti osvetljenje što će omogućiti da se trenira u noćnim terminima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *