Skijanje Sport

Smučari zlatiborske Zvezde putuju u Hrvatsku

Smučarske nade SK Zvezda ove nedelje putuju na mini pripreme u Hrvatsku. Planirano je da mali Zlatiborci treniraju zajedno sa smučarima SK Sljeme kako bi se što bolje pripremili za predstojeću zimsku sezonu.

 

„Mi nastavljamo saradnju sa kolegama iz SK Sljeme. Mislim da imamo dosta da naučimo od njih i da će ove pripreme biti veoma korisne našim takmičarkama i takmičarima,“ rekla je za zlatibor.tv predsednica SK Zvezda Mina Ilić.

 

Pored priprema sedmoro smučara (2006 i 2005 godište) će učestvovati i na takmičenju  koje je planirano za petak. Ono što je posebno zanimljivo je da će članovi SK Zvezde po prvi put nastupiti u disciplini sprint – poligon.

„Verujem da će ovo biti odličan start sezone. Nadam se da će se naporan rad ove godine isplatiti i da će naši takmičari pokazati pun potencijal u trci sa ozbiljnim protivnicima, tako da očekujem veoma dobru trku.“ zaključila je gospođica Ilić.

Za SK Zvezda na ovoj trci će nastupiti: Sara Piplović, Andrea Marković (2005), Ana Jeremić, Anđela Jovanović, Jovana Joksimović i Ivan Smiljanić.