Fudbal Sport

Zlatibor danas igra u Kragujevcu

Posle šest odigranih utakmica u srpskoligaškoj konkurenciji Čajetinci su osvojili osam bodova i zabeležili po dve pobede, dva poraza i dve nerešene igre. Za takav rezultat su postigli sedam a primili šest golova. Da su u prošlom kolu bili uspešniji protiv ekipe Mihajlovca, zadovoljstvo ostvarenim bi bilo potpuno.

mudrinic16-1

Vladimir Mudrinić, šef stručnog štaba Zlatibora o učinku svoje ekipe kaže: “Možemo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Klubovi su dosta izjednačeni i veoma kvalitetni. U poslednjem susretu bili smo bezidejni i uprkos velikom zalaganju, nismo ni zaslužili da pobedimo.”

Pred igračima Zlatibora je gostovanje renomiranoj ekipi Radničkog u Kragujevcu i to će svakako biti veliki ispit za novog srpskoligaša ali i mogućnost da se dokaže i pokaže da zaslužuje ovaj rang.

zlatior-radnicki240916

Odlična igra i pobeda u Ljubiću, pruža osnov navijačima Zlatibora da mogu očekivati dobre vesti sa stadiona Čika Dača.Da bi se to ostvarilo potrebno je odigrati veoma požrtvovano i odgovorno, a Goran Zdravković, pomoćni trener, ističe: “Radnički sigurno želi da se vrati u viši rang i mi ih poštujemo, ali mi do sada bolje igramo na strani nego kući i mislim da u jednoj kvalitetnoj utakmici možemo da ostanemo neporaženi i predstavimo se kragujevačkoj publici u najboljem izdanju.”

Jedan broj navijača Zlatibora sigurno će krenuti put Kragujevca da bodri svoje igrače.

D.Milojević