Fudbal Sport

Zlatibor u odličnoj formi dočekuje FAP

Vratili su se Čajetinci sa tri boda i iz Zubinog Potoka i tako nastavili gotovo fascinantan niz od četrnaest prvenstvenih utakmica bez poraza, odnosno seriju u prolećnom delu srpskoligaškog takmičenja od šest pobeda i četiri nerešene igre. Da se bolje snašao u prvom delu prvenstva Zlatibor bi sada svakako bio jedan od najvećih kandidata za viši rang ali i ovako je veliko zadovoljstvo i u ekipi i među navijačima.

arhiva

U nedelju na popularnu Švajcariju stiže ekipa Fapa, stari rival Zlatibora koji još uvek nije prebrinuo sve brige oko opstanka iako ovog proleća igra dosta dobro.

Vladimir Mudrinić, šef stručnog štaba Zlatibora pred ovu utakmicu ističe: “Možemo bez posebnog pritiska da uđemo u ovaj susret i da igramo i opuštenije i lepršavije. Želeo bih da moji igrači uživaju u fudbalu, da pokažu sve što znaju i da budemo još efikasniji. Pribojci će sigurno tražiti bodove i u ovom susretu ali mi se mnogo više pitamo u ovom trenutku.”

Sjajni golman Zlatibora Dalibor Divac, koji je samo dva puta savladan u prethodnih deset kola, inače momak koji je iz Priboja i koji je i ponikao u Fapu, sa posebnim očekivanjima čeka nedeljni derbi: “Biće to sigurno dobra utakmica u kojoj očekujem našu pobedu. Jako cenim ekipu Fapa i žao mi je što su još uvek u nezavidnoj situaciji ali verujem da će ispuniti svoj cilj. Najveća opasnost mojoj mreži preti od odličnog Vilareta a mojim saigračima neće biti lako da savladaju veoma kvalitetnog Lučića. Ovo su uvek posebne utakmice i mislim da će publika uživati.”

Inače pomenuti Vilaret i Lučić u prethodnim sezonama nosili su i dres Zlatibora, a sada pored Divca boje Zlatibora brane i Pribojci-Nikačević i Đonović.

D.Milojević