Fudbal Sport

Zlatiborci dočekuju Železničar bez poraza

Punih jedanaest prvenstvenih utakmica u seriji fudbaleri Zlatibora su neporaženi, a u prolećnom delu prvenstva u osam susreta su zabeležili četiri pobede i četiri nerešene igre, uprkos teškom rasporedu. Pobeda u prošlom kolu u gostima protiv odlične ekipe Šapina dovela je Čajetince u vrh tabele i pokazala da ovi momci pripadaju samom vrhu srpskoligaškog fudbala.

“Rezultati i igre u prolećnom delu prvenstva u potpunosti su sa očekivanjima i pojačanja iz zimskog prelaznog roka su pokazala zašto su dovedeni. Već sada imamo okosnicu ekipe za narednu sezonu u kojoj će ambicije sigurno biti veće od ovosezonskih”, ističe predsednik kluba Veljko Radulović.

Zlatibor dočekuje Železničar iz Lajkovca koji se grčevito bori za opstanak. Predsednik Radulović, pred ovaj susret kaže: “Mi moramo da nastavimo odličnu seriju ali imamo i poseban motiv da se Lajkovčanima revanširamo za najubedljivi poraz koji smo doživeli u ovom prvenstvu. Železničar svakako poseduje kvalitet i samo maksimalnim i odgovornim pristupom možemo do pobede.”

U prvom delu prvenstva u Lajkovcu je bilo 3:0 za domaćina, a Zlatibor neredne sedmice očekuje i utakmica finala kupa zlatiborskog okruga protiv Sloge iz Požege.

Utakmica Zlatibor Železničar se igra na stadionu Švajcariju u subotu 29.aprila u 16 časova.

D. Milojević