Hobi T-Info Turizam Video

Završena nagradna igra Dino parka

U petak, 25.maja u Dino parku je izvlačenjem srećnih dobitnika završena velika nagradna igra. Glavnu nagrada letovanje za dve osobe na grčkom ostrvu Skijatos (13 dana/11 noćenja), koju je obezbedila turistička agencija Mediteraneo iz Beograda je dobila Jelena Jerkan iz Pančeva. Godišnja porodična ulaznica za Dino&Avantura park je pripala Mileni Stojanović iz Podgorice, dok je poklon izlet sa ručkom u Dino piceriji, dobio Milutin Nikolić iz Zemuna.

Kako Dino&avantura park uskoro slavi prvi rođenda sve posetioce očekuju brojna iznenađenja, a u pripremi su i novi zanimljivi sadržaj. Zoo vrt u parku će dobiti nove stanovnike, a ovog leta posetioci parka će moći da se oprobaju u mini golfu i vožnji trokolica. U funkciji će biti staza za RC automobile, a posetioce očekuju i zorba ball i veliki pikado teren u duhu svetskog prvenstva u fudbalu.

Uprava Dino&avantura parka je donela odluku da za stanovnike opštine Čajetina uvede posebne popuste kada su u pitanju rođendanska slavlja i da za slavljenika i njegovu porodicu obezbedi zanimljive poklone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *