Događaji Manifestacije Turizam

IV HillsUP – drugi dan

Drugi festivalski dan je svakako prošao u znaku grupe Let 3 koja svojim nastupom nikoga nije ostavila ravnodušnim. Program je počeo nastupom mladog užičkog benda “Danga” koji je nastupio u sastavu Matija Rađenović (bas), Mladen Milošević (gitara), Aleksandar Hadžić (bubnjevi) i Andrea Ambruš (vokal). U nešto više od 30 minuta ovi mladi muzičari su pokazali da imaju talenat i energiju. Zatim su nastupili bendovi Ispitni rok, Straight Mickey and the boyz, Dža ili bu i Obojeni program.

Pre ponoći na scenu su izašli članovi benda Let 3 koji su napravili odličnu žurku na Tić polju. Nastup je počeo pesmom Artemida sa prvog albuma a zatim su sledile 999, Vjeran pas, Sexy, Šaban, Sokol, Profesor Jakov…

Posebno je bio upečatljiv nastup za pesmu Izgubljeni, kada je bacano perje sa bine i vetar koji su napravili ogromnim kartonskim brojevima. Pesma Riječke pichke koja je izazavala oduševljenje u publici koja je sve stihvoe otpevala manje više na suvo uz veoma atraktivnu pirotehniku.

Malo pre jedan sat na scenu je izašao bokokotorski rep sastav Who see koji je u pedestak minuta odrepovao svoje najpoznatije tekstove. Oni su počeli pesmom Naselje, a zatim su sledili Stani pani…

Nastup grupe Zap me strobe je završen program na glavnoj sceni dok su svoje DJ umeće na Shuma stage pokazali Srđan Krčmar, Mene, Ilija Đokovića i povratnik Marko Nastić.

Večeras na glavnoj sceni nastupaju bendovi Nikad spremni, Brat, Sooma, Atomsko sklonište, Mortal kombat, Elemental, Irie FM, Prtibeegee i PNA, dok će na Shuma stage nastupiti Lena Glish, M.U.T.O.R, Kristijan Molnar i Lea Dobričić.