Kultura Manifestacije Muzika Turizam Video

Letnji ulični erski kabare večeras na Kraljevom trgu

U petak 4.avgusta 2017 u Čajetini je održan deseti Letnji ulični erski kabare. Uz pesmu orkestra Bid bend iz Zrenjanina, prepoznatljivi zlatiborski humor i kabaretsku predstavu “Brak ustvari ljubav” u kojoj igraju Kristina Savić i Vladan Savić.

Ovom prilikom su uručene i nagrade za najbolje aforizme na ovogodišnjem konkursu za najbolji aforizam na temu “Posle briga razbibriga”. Žiri u sastavu: Ljiljana Rakić – predsednik žirija, Zoran Bogdanović i Mirjana Lopin Drizo je odlučio da prvu nagradu osvaja aforizam Živka Vujića iz Banja Luke, druga je pripala Radu Đergoviću iz Šapca a treća Abdurahmanu Haliloviću iz Rijeke.

Film Smešna strana Zlatibora je zasmejao prisutne podsetivši mnoge na razne zgode i nezgode Zlatiboraca i njihovih komšija i prijatelja. Ovde treba posebno pohvaliti rad Nikole Nikića koji je odradio odličan posao u pripremi zvuka za ovaj film.

Druženje je završeno kabaretskom predstavom “Brak ustvari ljubav” gde je uz dosta smeha i pesme predstavljen prosečan brak u Srbiji, i kako muškarci i žene reaguju u pojedinim situacijama i koliko je to komično…

Letnji ulični erski kabare se nastavlja danas gde će zlatiborska publika imati priliku da se zabavi na Kraljevom trgu večeras.