Manifestacije Muzika Turizam

Prvomajski koncert Zdravka Čolića

Na konferenciji za medije koja je održana u Čajetini 25.aprila najavljen je koncert Zdravka Čolića za Prvi maj na Zlatiboru. Svi ljubitelji najpoznatijeg zabavnog pevača na prostoru bivše Jugoslavije moći će da uživaju u poznatim numerama na Kraljevom trgu, 1.maja. Koncert je zakazan za 20 časova. Zdravko Čolić je nastupao na Zlatiboru pre dve godine na Kraljevom trgu, kada je koncert pratilo oko 30.000 fanova.

Direktor TO Zlatibor, Vladimir Živanović je ovom prilikom istakao da je popunjenost kapaciteta za prvomajske praznike oko 80% i da goste očekuje bogata ponuda. Što se cena smeštaja tiče one su uglavnom na prošlogodišnjem nivou a u privatnom smeštaju apartmani se mogu zakupiti po cenama od 20 – 40 evra po danu.

“Svi mikrolokaliteti su u funkciji i spremni za praznike. U funciji će biti i panoramska žičara Ski centra Tornik koji će raditi od 10 do 17 časova, a planirana su i po dva dnevna polaska za turistički voz Nostalgija,” ističe Vladimir Živanović.

Za prvomajske praznike gosti će moći da posete dve nove lokacije, vidikovac Gradina, a završeno je i uređenje prostora oko spomen česme na Oku.

U TO Zlatibor za Prvomajske praznike se očekuje oko 12.00 gostiju, a za sam Prvi maj procene su da će Zlatibor posetiti više od 20.000 turista i izletnika.