Događaji Ekonomija Lokalna privreda Manifestacije Turizam

Završen sajam turizma u Novom Sad

Danas je završen 47.međunarodni sajam turizma u Novom Sadu. Zlatibor se i ove godine predstavio na ovom sajmu u svom kapacitetu. TO Zlatibor je ponudu Zlatibora predstavila na štandu  TO Regije Zapadna Srbija.

Zlatibor-u-Novom-Sadu

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu Turistička organizacija “Zlatibor” je imala zapažen nastup. TO “Zlatibor” je posetiocima predstavila cene ugostiteljskih usluga kao i pakete cena za Uskrs i prvomajske praznike.  U okviru sajma je organizovana turistička berza na kojoj je TO “Zlatibor” aktivno učestvovala. Pored brojnih posetilaca štand  je posetio veliki broj domaćih medija ali i veliki broj novinara iz Rusije i Makedonije. Za ovaj sajam je bila upriličena poseta turističkih udruženja sa teritorije opštine Čajetina sa ciljem što boljeg povezivanja njihovih članova sa sličnim organizacijama iz oblasti turizma.

Zlatiborski hotelijeri su ovom prilikom za posetioce obezebedili specijalne sajamske popuste. Kao i svake godine i ovog puta TO Zlatibor je organizovala posetu sajmu za sve zainteresovane građane opštine Čajetina.