Događaji Provod Turizam

Zlatiborska novogodišnja žurka

Zlatiborska turistička privreda se priprema da gosti Novu 2019 dočekaju u lepom raspoloženju. Dragana Mirković, Dino Merlin, Miroslav Ilić, Seka Aleksić, Neverne bebe, Koce bend samo su neka od imena koja će tokom praznika zabavljati goste Zlatibora.
Opština Čajetina i turistička organizacija Zlatibora su pripremili nekoliko vrlo interesantnih nastupa. Zabava će početi koncertom Dina Merlina u sportskoj hali Wai Tai, 29.decembra kojim se završava turneja hotel Nacional. Žurka se nastavlja dan kasnije koncertom grupe Neverne bebe, kojima će ovo biti drugi nastup na Kraljevom trgu. Ova grupa je pre pet godina zabavljala publiku na za doček Nove 2014.godine.
Na Kraljevom trgu će za Doček nove 2019 nastupiti Dragana Mirković, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu. Kao i prethodnih godina planiran je vatromet i nastup trubača.
Što se tiče organizovanog dočeka u ugostiteljskim objektima hotelijeri i ugostitelji su pripremili bogat program. Gosti hotela Grand Tornik će uživati u muzici Mogul benda (30.12 i 31.12.2018), Miroslava Ilića (31.12 i 01.01.) i benda Sedmo nebo (01.01.2019). U hotelu „Palisad“ za doček nastupa Ana Kokić, dok će u prvom danu Nove 2019 goste zabavljati Bane Mojićević. Gosti hotela Mona će tokom novogodišnjih praznika moći da uživaju u muzici Mirne Raulović i Vivo benda.
Kada su u pitanju ugostiteljski objekti ovde je ponuda žanrovski raznolika. Klub „Alibi“ će imati žurke od 28.decembra do 5.januara a nastupiće Aleksandra Matix bend, Branimir Banjanin, DJ Kalouh, MlađoTošović i Đani. Klub “Vendome” novogodišnji program otvara 26.decembra nastupom Seke Aleksić. Dan kasnije gostuje Andreana Čekić dok će Koce bend i DJ Arsa nastupati 31.decembra. U restoranu Grand goste će zabavljati Aria bend dok će u Grand Irish Pub nastupiti Bojan Jevtić & Silver bend, a u Grand klubu DJ Krčmar. U restoranu Miris dunja goste će za novogodišnje praznike zabavljati bend Cober i Dženis
Za vreme novogodišnjih praznika pored noćnih žurki kao i prethodnih godina planiranje su i brojne dnevne žurke.