Izbori Vesti Video

Potvrđena kandidatura Milan Stamatovića

Republička izborna komisija danas je potvrdila kandidaturu Milan Stamatovića, predsednika opštine Čajetina na predsedničkim izborima zakazanim za 2.april 2017.godine.

“Hvala hrabrim građanima koji su svojim imenom i prezimenom, svojim ličnim podacima stali iza mene, bez straha i sa željom da sačuvamo Srbiju. Lakše je izaći na izbore, kada se tajno glasa. Tada, 2.aprila, očekujem još više ljudi koji će stati na stranu čuvarkuća, na stranu nas kojima je interes države Srbije iznade svega i koji neće ni po koju cenu da obrukaju pretke koji su utkali živote u domovinu, rekao je Stamatović u izjavi za medije.

Iako je kandidata grupe građana “Za zdravu Srbiju” podržalo 13.890 građana, Republička izborna komisija je prihvatila samo 12.027 pravno valjanih potpisa podrške birača. Predsednički kandidat, Milan Stamatović je ovim povodom za zlatibor.tv izjavio da je ovo nastavak prljave kampanje.

“Potpisi više od hiljadu građana iz Nove Varoši su proglašeni nevažećim zbog navodno nečitkog potpisa notara. Mogu samo da zamislim kakva će biti situacija na izborima kada se sada ovako radi, istakao je Stamatović.