Događaji Društvo Hobi Sport Sport+ Video

Đaci dobili štapove za pecanje

U Domu kulture u Čajetini, članovi udruženja sportskih ribolovaca su u utorak uručili štapove za pecanje članovima ribolovačke sekcije OŠ Dimitrije Tucović.

ribolov16-3

Ovom prilikom je devedest učenika OŠ Dimitrije Tucović dobilo “takmičarac” štapove za pecanje, a prvu priliku da ih isprobaju imaće 28.maja na školskoj ribolovačkoj olimpijadi.

ribolov16-7

Neđo Žunić je u izjavi istakao da je akcija organizovana kako bi svi članovi ribolovačke sekcije OŠ Dimitrije Tucović mogli da uzmu učešća na školskoj ribolovačkoj olmipijadi.

ribolov16-8

“I bitno je decu izvesti u prirodu, na jezero, na vodu, što je nama svima cilj”, istakao je gospodin Žunić.

U ime članova ribolovačke sekcije se na poklonu zahvalila učiteljica Nataša Todorović, a u ime škole direktorka Milka Vasiljević.

Štapove je mladim ribolovcima uručio Branko Škodrić, sekretar Sportskog saveza opštine Čajetina. On je članovima ribolovačke sekcije poručio da je ovo najlepše doba i da treba da slušaju nastavnike, razvijaju sportski duh i fer plej.

Ovo je drugi put da Udruženje ribolovaca Zlatibor poklanja štapove za pecanje ribolovačkoj sekciji OŠ Dimitirije Tucović, ovom prilikom je uručeno 90 štapova za pecanje mladim ribolovcima.