Društvo Humanost i solidarnost

Omladinsko udruženje Viogor podelilo novogodišnje paketiće

Omladinsko udruženje Viogor je za kraj 2016.godine deci iz socijalno ugroženih kategorija obezbedilo novogodišnje paketiće. Paketiće su dobili mališani iz Ljubiša, Šljivovice i Čajetine. Ova akcija je organizovana u saradnji sa Službom za socijalni rad i Crvenim Krstom iz Čajetine.

“Udruženje Viogor nastavlja sa humanitarnim radom i trudimo se koliko je to u našim mogućnostima da pomognemo naše sugrađane. Ovom prilikom smo obezbedili novogodišnje paketiće za 55 dece sa teritorije opštine Čajetina”, istakao je predsednik Udruženja Momčilo Mihailović.

Pored pomoći najugroženijima udruženje Viogor je pomoglo OŠ Dimitrije Tucović nabavkom sportskih rekvizita za časove fizičkog vaspitanja, kao i rad Eko – odbora kome su obezbedili majce i radionički materijal.

Iz Udruženja „Viogor“ najavljuju da će nastaviti svoje aktivnosti pre svega na razvoju sporta, ali i na pomoći najranjivijim kategorijama stanovništva u Opštini Čajetina.

“Za 2017.godinu pripremamo nove projekte koje ćemo realizovati u saradnji sa našim partnerima u lokalnoj zajednici i opštinom Čajetina”, rekao je ovom prilikom Mihailović.