Bioskop Događaji Kultura Pozorište Umetnost

Bogat filmski program u martu

Dom kulture u Čajetini je za mart pripremio nekoliko interesantnih filmova. Publika u Čajetini će moći da pogleda fantastičnu avanturu  “Persi Džekson (Percy Jackson) (17. i 18.mart) o antičkim bogovima u modernom svetu.

Dom kulture 28.marta organizuje filmski dan kada će biti prikazana tri filma. U 16:30 publika može da pogleda film 300: Uspon carstva 3D nastavak priče o grčko-persijskim ratovima. Dva sata kasnije u 18:30 na programu je dugometražni crtani film Zvončica i vila gusarka 3D, i na kraju u 20 časova publika će moći da pogleda animirani film Gospodin Pibodi i Šerman 3D u kome dečak i pas putuju kroz vreme i ljudsku istoriju. 

300-carstvo

Što se tiče ostalih sadržaja u martu publika će moći da pogleda predstavu “Pukla bruka” 14.marta. Publika će takođe moći da pogleda predstavu koje je pripremio Crveni krst kako bi se promovisale humane vrednosti u četiri termina  (10, 11, 24 i 25. marta).

Izložba slika Danice Jevđović će biti svečano otvorena 20.marta, a sedam dana kasnije biće održana opštinska smotra recitatora.

 

 

10. i 11.03.