Odbojka Sport Video

15 godina odbojkaškog kluba Zlatibor

Ženski odbojkaški klub Zlatibor je u subotu 4.marta proslavio penaest godina postojanja. Ovim povodom je pripremljeno skromno slavlje posle utakmice sa ekipom Mokra Gora iz Zubinog Potoka, u kojoj su Zlatiborke slavile rezultato 3:0.

“Mi smo htele da to obeležimo na neki način večeras da se malo družimo, a pe toga ja bih želela da se zahvalim institucijama i pojedincima koji su pomogli da ovih petnest godina trajemo i da iz jednog malog kluba, koji je počeo kao škola odbojke prerastemo u jedan ozbiljan klub koji se sada takmiči u Drugoj ligi a nadamo se da ćemo se od ove jeseni takmičiti u Prvoj B ligi,” istakla je predsednica Kluba Nada Milošević, na početku druženja.

Potom su uručene zahvalnice organizacijama i pojedincima koji su pomogli rad OK Zlatibora. Zahvalnice su dobili opština Čajetina, Odbojkaški savez Zlatiborskog okruga, Sportski centar Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Sportski savez opštine Čajetina, JKP Vodovod-Zlatibor. Klub je dodelio i zahvalnice gospođi Vermezović, koja je najzaslužnija za finansijsko poslovanje kluba, kapitenu ekipe Emiliji Stanković i treneru Stanku Brašancu. Klub je dodelio i posebnu zahvalnicu Vladimiru Vanji Grbiću za podršku klubu.

Zlatiborske odbojkašice ove sezone ne znaju za poraz. Ekipa Zlatibora u sastavu Stanković, Jevtović, Pantović, Dragović, Stojanović, Stojić, Tošić A., Obradović, Tošić S., Savić, Stamatović, Pelverović, Vlasonjić, Đurović, Dumanjić i Marković ima skor od 13:0 u pobedama a o njihovoj dominaciji u Drugoj ligi Zapad govori i podatak da su izgubile samo pet setova.