Fudbal Sport Video

Omladinci Zlatibora se pripremaju za nastavak sezone

Omladinska selekcija FK Zlatibora ovih dana privodi kraju pripreme na Zlatiboru. Trener Branko Novaković za prolećni deo prvenstva ima na raspolaganju 17 standardnih igrača. Podmladak Zlatibora ovih dana vredno trenira na Švajcariji a omladincima su se priključili i članovi kadetske selekcije koju vodi Miroslav Ćaldović.

“Pripreme su počele 22.januara i radimo svakog dana. Ima dana kada radimo i dva treninga dnevno. Odziv dece je izuzetno dobar i ja sam zadovoljan,” istakao je Novaković za zlatibor.tv.

Ekipa je u znatno boljem stanju nego na početku sezone a igrači su optimistični pred nastavak prvenstva.

Kapiten ekipe golman Kuka veruje da će se ekipa uspešno pripremiti za prolećni deo prvenstva i da će ekipa imati bolji plasman. Ovom prilikom kapiten je pohvalio kadete koji su priključeni omladinskoj ekipi.

“Dosta ima kadeta koji igraju za omladinsku selekciju. Momci odlično odrađuju svoj posao, treniraju sjajno tako da su se uklopili u ekipu,” ističe kapiten Kuka.

Slično mišljenje ima i prvotimac Aleksandar Savić, koji ističe da su se mlađi igrači dobro uklopili i da su treneri odlični a ekipa radi vrhunski. Kadet Milisav Ćirović je zadovoljan kako se uklopio u ekipu, vredno trenira i nada se boljim rezultatima u nastavku prvenstva.

Omladinci i kadeti Zlatibora početkom marta putuju za Igalo gde će se pripreme završiti, a krajem marta sledi i prva prvenstvena utakmica protiv ekipe BIP na domaćem terenu.