Sport Sport+ Video

Sve je spremno za MMA spektakal na Zlatiboru


Sve pripreme za međunarodni MMA turnir na Zlatiboru su završene i večeras će prisutni u Sportskom centru Wai Tai moći da uživaju u vrhunskim borbama najpopularnijih borac iz jugoistočne Evrope.

U petak su u Hotelu Palisad održana zvanična merenja tako da su svi borci spremni za večerašnje borbe. Ovog puta publika će moći da vidi borbe u osam kategorija od 63,5 kg do 93 kg.
Goran Ivanović predsednik Athletic Fighting Championship AFC federacije je ovom prilikom najavio odlične borbe.
“Moram da kažem da su sve borbe vrlo neizvesne. Svi su borci psiho-fizički potpuno spremni i niko nije došao na sankanje i zimovanje. Svi su došli da pobede,” rekao je gospodin Ivanović za zlatibor.tv.
Aleksandar Janković koji će odmeriti snage sa Stefanom Zvjerom u kategoriji do 72 kg najavljuje odličnu borbu, a slično mišljenje ima i njegov protivnik.

U kategoriji do 84 kg Dragutin Milošević Beli je spreman za borbu sa Ivicom Trušček koji želi da prekine niz od dve godine bez pobede i da svoj skor izjednači broj poraza i pobeda. On trenutno ima 31 pobedu i 32 poraza u svojoj karijeri.
Evo i rezultata vaganja:
Nikola Joksovic 76,8 kg vs Vladimir Cvetkovic 76,6 kg
Marko Matovic 77 kg vs Nemanja Nikolić 77,5 kg
Dragutin Milošević 83,3 kg vs Ivica Trušček 84 kg
Đorđe Stojković 64,9 kg vs Bojan Markeljić 65,8 kg
Borislav Nikolić 63,4 kg vs Ivan Zidar 63,4 kg
Jusuf Hajrović 85,8 kg vs Vojislav Janicijevic 85,9 kg
Stefan Zvijer 71,9 kg vs Aleksandar Janković 71,5 kg
Toni Markulev 91,7 kg vs Ivan Erslan 93 kg

Kao što se može videti skoro svi borci su približno istih težina tako da će sve borbe biti potpuno izjednačene što svakako obećava odlično nadmetanje.

Karte za ovaj spektakal u STC Wai Tai su danas u prodaji od 9 časova.