T-Info Turizam

Zlatibor na sajmu turizma u Moskvi

Izvor: mitt.ru

Svečanim programom 14.marta je otvoren 24. sajam turizma u Moskvi koji je okupio 1.624 izlagača iz 182 zemlje sveta. Ovaj sajam se tradicionalno održava u martu (14. – 16.mart). Ove godine sajamski štandovi su smešteni u sedam hala ukupne površine 53.000 metara kvadratnih, a orgaizatori se nadaju da će MITT 2017 nadmašiti prethodni sajam koji je posetilo više od 28.000 posetilaca.

Izvor: mitt.ru

Zlatibor će se na ovom Sajmu predstaviti na štandu Turističke organizacije Srbije zajedno sa turističkim organizacijama Beograda i Novog Sada. Svoju ponudu će predstaviti i Prolom banja, Atomska banja i Niška banja, agencije Luna Travel i Omniturs, kao i hoteli Premier Aqua, Grey Kopaonik, Radisson Blu Old Mill Beograd.

Ovaj sajam je idealna prilika da se uspostave kontakti i sa najvećim ruskim turoperaterima kao što su Anex Tour, Intourist, TEZ Tour, TUI, PAC Group, Mouzenidis, Biblio Globus, Natalie Tours, Art Tour, Breeze Line, Line Tour, Gartour, Karlson Tourism, PAKS, Vedi Group, MIR, Tourtrans Voyage, Vremya Tour, Vodohod, Infoflot, Alean, Delfin, Multitour, Profkurort, Kripton i Tari Tour…