Provod Turizam

Žurka se nastavlja – Neverne bebe

Bend “Neverne bebe” je otvorio zimsku sezonu nastupa na Kraljevom trgu. Koncert je počeo tačno na vreme, u 21 sat, što je i odličan pokazatelj zašto su Neverne bebe već 25 godina na sceni. Publika je mogla da uživa u puna dva sata starih i novih hitova.

Kao što to biva koncert je počeo pesmom “A gde je ljubav” što je oduševilo fanove benda. Sneg koji je počeo da pada nije smetao ni muzičarima a ni publici koja je sve vreme đuskala na Kraljevom trgu. Potom su usledile pesme “Ovo je priča o nama” i naravno hitovi “Daire” i Zajdi Zajdi.

Kraj koncerta je bio posebno emotivan pesma “Uzmi boje” je raznežila mnoge na Kraljevom trgu i nikome se nije išlo kući. Onda je Milan Đurđević posle jedne glasne molbe svih fanova na trgu odlučio da se bend vrati na scenu.

Publika je tako mogla da uživa slušajući pesmu Satisfaction, za kraj ovog puta pravi publika je mogla da čuje stihove pesme “Pogledaj u sunce”.

Rečima “Budite srećni, slobodni da volite osobu pored vas. Ako je nemate, pronađite je, a neki će pronaći već večeras Milan Đurđević je završio zlatiborski koncert.