Ekonomija Srbija i svet Vesti

Cashback stigao na Zlatibor

Firma Cashback koja u Srbiji posluje već nekoliko godina, od početka 2019.godine je omogućila građanima koji poseduju Cashback karticu popuste i u trgovinama na Zlatiboru. Među partnerima kompanije MyWorld su i kafana Čumićevo sokače, Hotel Olimp, Rolux – roletne i zavese, Ketering Talija, Mesara Smuđa, kafić Kraljev trg, cafe Vendome, Aroma market, OMV pumpa, President, Era, kućna hemija Blistav dom, Dugmence, auto servis Zlatibor…

U svetu sa kompanijom CashBackWorld sarađuje više od 120.000 kompanija koje preko Cashback kartice kupcima omogućavaju popuste na kupovinu. Za razliku od drugih programa lojalnosti Cashback je zamišljen kao sistem gde se povraćaj novca ne dobija u trgovini već se refundirana sredstva uplaćuju na račun kupca, kada se skupi minimalno 500 dinara popusta. Pored povraćaja novca kupci u ovom sistemu dobijaju i poene koji se mogu zameniti za određene proizvode u svim partnerskim firmama.

Do sada je podeljeno više od 15 miliona cashback kartica širom sveta a broj članova ovog sistema se svakodnevno uvećava. Na Zlatiboru su predstavnici ove kompanije bili prethodnih dana aktivni a održano je i nekoliko prezentacija, kako bi se građani upoznali kako funkcioniše ovaj sistem.

Detaljnije informacije o Cashback kartici svi zainteresovani mogu dobiti na telefon 069/33-93-833