Info Novosti Servisne informacije

Dežurne službe za novogodišnje praznike

Tokom novogodišnjih praznika na teritoriji opštine Čajetina Služba Hitne pomoći Doma zdravlja će raditi 24 sata, dok će u ambulanti Zlatibor od raditi lekar opšte prakse u dve smene i dok će radnim danom tri sata dežurati i pedijatar. Za vikende i praznike u ambulanti Zlatibor će dežurati lekar pošte prakse i pedijatar.

Državne apoteke u Čajetini i Zlatiboru će imati sledeće radno vreme: Apoteka Zlatibor – Centar će u dane praznika imati redovno radno vreme od 8 do 20 časova, dok će apoteka u Čajetini 31.decembra radnim danima raditi od 7 do 20 časova dok će se nedeljom i praznicima raditi do 14 časova. Sve apoteke su dobro snabdevene lekovima i pomoćnim lekovitim sredstvima.

Kada su u pitanju trgovine sve male prodavnice će imati redovno radno vreme samo će Maxi Centar Zlatibor imati nešto kraće radno vreme. Ova prodavnica će 31.decembra raditi do 18 časova, a 1.januara od 9 do 21 čas. Prodavnica Idea Zlatibor će 31.decembra raditi do 18 časova, dok će u ponedeljak 1.januara biti redovno radno vreme.