Provod Turizam

Novi sadržaji u Dino parku

Zlatiborski Dino park spremno dočekuje Prvomajske praznike a ove godine posetioce očekuju zanimljive novine. Pored već postojećih sadržaja kao što su zip-line, avantura park, veštačka stena, tjubing, 6D bioskop, streljana i streličarstvo postiocima će na raspolaganju biti fijakeri.


 

“Za sve one koji žele da Zlatibor upoznaju vozeći se kočijama Dino park je pripremio jednu novinu a to je Dino ergela. Posebnu zanimljivost predstavlja naša objedinjena ponuda jer svi korisnici usluga Dino ergele će u sklopu obilaska Zlatibora imati i besplatnu kartu za obilazak Dino parka”, ističe Slavica Marić iz PR službe Parka.


 

Ono što će svakako obradovati najmlađe a i one starije je Prvomajska nagradna igra Dino parka za koju su obezbeđene zanimljive i brojne nagrade. U Parku ističu i interesantnu gastronomsku ponudu Dino picerije a ove godine za najmlađe svi obroci će imati tematska pakovanja.

“Mogu reći da sve posetioce Dino parka za Prvi maj očekuju zanimljivi sadržaji i mnogobrojna iznenađenja”, rekla je na kraju Slavica Marić

Dino park Zlatibor će tokom praznika raditi svakog dana od 10 do 18 časova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *