Događaji Provod Turizam Video

Žurka Ane Kokić na Kraljevom trgu

U četvrtak, 10.avgusta Ana Kokić je na Kraljevom trgu održala odličan koncert. U nešto više od dva sata, Ana Kokić je pokazala redak pevački talenat. Koncert je otvorila pesma Ljubav na papiru, a zatim su sledile numere Svejdno i Ja nisam ni prva ni poslednja… potom su se ređale i pesme Riblje Čorbe, Cece, Ane Bekute, Brene  Harisa Džinovića, Severine …

 

Publika je đuskala i pevala zajedno sa Anom ceo koncert na na kraju su svi zajedno otpevali hit Parnog valjka Stare rane opet peku…

Ana Kokić je posle koncerta izrazila zadovoljstvo posećenošću koncerta, koji je pratilo više hiljada turista i meštana na Kraljevom trgu. Ovo je bio drugi nastup Ane Kokić na Zlatiboru u 2017.godini, koja je napravila i poređenje ta dva nastupa.

“Mi smo ovde bili za Srpsku novu godinu, ali nam je tada vreme bukvalno pokvarilo nastup. Jedino tog dana nije bio minus i nije padao sneg već je pljuštala kiša pa smo u jednom trenutku morali da prekinemo nastup što je meni bilo veoma žao. Sada smo ponovili i sada je stvarno bilo sjajno i publika je bila divna i ja sam uživala iskreno, nadam se da su i oni, istakla je Ana Kokić.

Do kraja leta neće biti odmora za poznatu umetnicu, koja pored nastupa radi i na novom albumu koji će biti gotov do kraja godine. A što se tiče odmora Ana najviše voli Zlatibor koji za nju ima dosta sadržaja i jedva čeka na vožnju panoramskom gondolom.

Organizatori koncerta bili su TO Zlatibor, opština Čajetina i ”Sportski centar Čajetina”. U toku avgusta je planiran veliki broj manifestacija a posebnu pažnju će svakako privući koncerti ”Amadeus benda” koji je planiran za 18. avgust, a sezonu će svojim nastupom završiti ”Bajaga i instruktori” 24.avgusta.